LUNCH / DINER

DAGSCHOTEL
ANTIPASTI
STARTERS
SLAATJES
PASTA
VIS
VLEES
Escaloppe funghi 22,50
Extra zacht gepaneerd varkenslapje met een champignonroomsausje, fris slaatje, pasta of frietjes
Escaloppe della casa 22,50
Extra zacht gepaneerd varkenslapje geserveerd met citroen, pasta op zijn napoletaans en een fris slaatje
Filet van de chef 27,50
Een aanrader voor de vleesliefhebber, extra malse rundsfilet gebakken naar wens met italiaanse kruiden, gegrilde paprika en courgette met saus naar keuze pasta of frietjes
Filetto d'agnello 28,00
Kortgebakken lamsfilet op wijze van de chef, verse pastacreatie met een zuiderse tomatensaus op smaak gebracht met verse kruiden en parmesan
Osso bucco 24,50
Traaggegaarde kalfsschenkel, tomatensaus met fijne groentjes, pasta of frietjes
Onglet à l'échalotte 27.50
Paardenkraai, sjalottensaus, fris slaatje, aardappelnootjes
PIZZA
DESSERT
MENU