Escaloppe funghi |
22,50 |
Extra zacht gepaneerd varkenslapje met een champignonroomsausje, fris slaatje, pasta of frietjes |
Escaloppe della casa |
22,50 |
Extra zacht gepaneerd varkenslapje geserveerd met citroen, pasta op zijn napoletaans en een fris slaatje |
Filet van de chef |
27,50 |
Een aanrader voor de vleesliefhebber, extra malse rundsfilet gebakken naar wens met italiaanse kruiden, gegrilde paprika en courgette met saus naar keuze pasta of frietjes |
Filetto d'agnello |
28,00 |
Kortgebakken lamsfilet op wijze van de chef, verse pastacreatie met een zuiderse tomatensaus op smaak gebracht met verse kruiden en parmesan |
Osso bucco |
24,50 |
Traaggegaarde kalfsschenkel, tomatensaus met fijne groentjes, pasta of frietjes |
Onglet à l'échalotte |
27.50 |
Paardenkraai, sjalottensaus, fris slaatje, aardappelnootjes |